Beelden van "lang" geleden

In ons archief staan heel veel foto's en filmpjes van "lang" geleden. Leuk om eens terug te kijken.

groep 7 naar DRU

Vrijdag 20 april is groep 7 naar Ulft geweest naar De DRU - ICER.

Lees meer

koningspelen bij Bettekamp

De kinderen van groep 4 gingen vrijdag 20 april naar de Bettekamp. Daar waren koningsspelen georganiseerd. Eerst kregen de bewoners van de Bettekamp een lijn met vlaggen aangeboden door de kinderen zelf gemaakt. Met veel enthousiasme hebben de kinderen en bewoners alle spelletjes gedaan. Nog een lekkere traktatie en weer terg naar school.

Lees meer

vertelstoel groep 1-2 A

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

vertelstoel 1-2C

Een keer in de week mogen de kinderen iets vertellen op de vertelstoel.  Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

vertelstoel 1-2B

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel.  Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waat het boek over gaat.

Lees meer

project kunst: afsluiting

Maandagmiddag 16 april werden alle kunstwerken van de kinderen tentoongesteld. Dit was de afsluiting van de project weken. De ouders en grootouders kwamen de werkjes van de kinderen bekijken. Dat zag er allemaal prachtig uit.

Lees meer

groep 1-2B naar de varkensboer

Maandag 16 april ging groep 1-2B naar de boerderij van Helga en André Wikkerink. Daar waren jonge biggetjes geboren.

Lees meer

project kunst 3

Dem kinderen zijn ook nog heel druk  geweest met stoepkrijt. Toen er nog wat tijd over was hebben we nog een spelletje gedaan.

Lees meer

project kunst 2

Nog meer foto's van het kunst project

Lees meer

project kunst 1

De kinderen hebben hard gewerkt om hun kunstwerken te maken.

Lees meer