Beelden van "lang" geleden

In ons archief staan heel veel foto's en filmpjes van "lang" geleden. Leuk om eens terug te kijken.

kamp naar Ameland, dag 3

Dag 3: 20 juni 2018 

We werden wakker gemaakt door de begeleiders die "muziek" maakten op pannen en deksels. Heerlijk ontbeten.Toen moest er opgeruimd en schoongemaakt worden. Om half 11 hebben we afscheid genomen van de Elzenhoeve en zijn we naar het beeld van Rixt van het Oerd gefietst. Daarna door naar het Jutters - en landbouwmuseum. Daar hebben we een speurtocht gedaan. Toen we alles bekeken hadden, zijn we naar de haven gefietst. Er stond een erg harde wind. Dat was trappen joh! 
Daar...

Lees meer

kamp naar Ameland, dag 2

Dag 2: 19 juni 2018 

We waren al vroeg wakker. Na het ontbijt vertrokken we met de fiets. 
We gingen op weg naar de vuurtoren. We moesten eerst een heel eind door de duinen fietsen....pfff. Eindelijk kwamen we na twee uur fietsen en rusten aan bij de vuurtoren. 
We zijn de 236 treden van de trap naar boven gelopen en hebben daar genoten van wat we zagen. Daarna weer naar beneden gelopen en heerlijk gegeten bij de vuurtoren en nog even in het bos gespeeld. De fiets weer gepakt en naar het...

Lees meer

kamp naar Ameland, dag 1

dag 1: 
Op 18 juni 2018 begon ons kamp. We gingen met de auto naar Holwerd, naar de boot. 
Het waaide hard toen we daar aankwamen. We gingen met de Sier naar Ameland. Daar aangekomen kregen we allemaal een fiets en konden we op weg naar ons kamphuis: De Elzenhoeve in Buren. 
De slaapzalen werden verdeeld en ingericht en daarna konden we heerlijk buiten spelen op een groot grasveld. We zijn voor het eten nog naar een grote speeltuin: De Vleijen geweest. Na het eten zijn we naar het strand...

Lees meer

schoolreis naar De Waarbeek

Op dinsdag 26 juni zijn wij, groep 4 en 5 met auto's naar "De Waarbeek" in Hengelo geweest. 
Er waren heel veel leuke attracties waar we in zijn geweest: botsauto's, zweefmolen, Holly Dolly 1 en 2, rodelbaan, kabelbaan over het water en nog veel meer leuke dingen. Tussen de middag hebben we lekker patat gegeten. Voordat we naar huis gingen, kregen we nog een softijsje. Toen we het ijsje op hadden, mochten we nog twee keer ergens in en daarna moesten we verzamelen. Helaas ging de tijd veel te...

Lees meer

afscheid groep 8 Sinderen

Vandaag hebben we het afscheid van groep 8 gevierd. We zijn naar Palestra geweest waar fanatiek gebowld werd. Daarna lekker een patatje met een snack gegeten. Nog even spelen bij het water waarna we weer terug gingen naar Sinderen. De kinderen werden in bijzijn van hun ouders even in het zonnetje gezet. Marieke had een prachtig abc gemaakt dat door de leerkrachten voorgelezen werd en ze kregen een pen en fotocollage. De school kreeg een mooie plantenbak. Melanie had nog een persoonlijk abc...

Lees meer

uitzwaaien groep 8

Donderdag 12 juli  was voor groep 8 de laatste dag. Zij werden door de hele school op het plein uitgezwaaid.

Lees meer

afscheid groep 8

Woensdag 11 juli hebben de kinderenvan groep 8 de musical nog een keer opgevoerd. Nu voor hun ouders. Het was meteen het afscheid van de school. Ze kregen van de juffen een persoonlijkafscheidswoordje op rijm. Daarna konden ze zich vermaken met disco terwijl de ouders buiten nog een drankje dronken.

Lees meer

afscheid Meester Rob

Woensdagmorgen 11 juli nam meester Rob in bijzijn van Ine afscheid  in Sinderen.

Marieke bood hem namens de kinderen een mooi schilderij aan om in zijn nieuwe kantoor op te hangen. Daarna mochten de kinderen een lekker ijsje halen bij de ijscowagen. Meester Rob bedankt en veel succes op je nieuwe school.

Lees meer

afscheid Rob en Tonny

Woensdag 11 juli hebben de kinderen afscheid genomen van Meester Rob en Meneer Tonny. Zij werden door een antieke oldtimer van huis opgehaald en op school door de kinderen toegezongen. 

Het werd een feestelijke dag met veel cadeaus en er werd lekker ijs gegeten.

Lees meer

groep 8 musical

Dinsdagavond 10 juli  was het dan zo ver. De eerste avondvoorstelling van de muzsical. Deze avond was speciaal voor opa's en oma's, broers en zusjes en andere familieleden. Zij waren in grote getale aanwezig.

Het optreden werd een succes.

Lees meer