Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep.

schoolreis groep 1-2-3

Donderdag 14 juni gingen we met groep 1,2 en 3 op schoolreis naar Sevink Molen. Daar gingen de kinderen heerlijk spelen in de binnenspeelpaats. Fanatiek werd er naar munten in het zand gezocht. En maar wachten tot de draaimolen ging draaien. Rond 12 uur kregen we patat met snacks, dus smullen maar. Nog even buiten spelen maar al gauw wilden ze al weer naar binnen. Als afsluiting een cadeautje uitzoeken en een heerlijk ijsje eten. Wat een fijne dag was het en moe gingen we weer richting Sinderen....

Lees meer

juffendag

Vrijdag 25 mei hadden we op "De Wegwijzer" onze juffendag. Dat was eigenlijk  onze gezamenlijke verjaardag.  De kinderen hebben de juffen toegezongen op het plein.

Lees meer

vertelstoel

Op vrijdag mogen de kinderen over een boek vertellen op de vertelstoel. Ze krijgen een uitnodiging en gaan thuis een boek voorbereiden. De andere kinderen mogen zeggen wat ze er van vinden. Het is erg leuk om te zien hoe knap de kinderen dit doen. Van de juf krijgen ze als beloning een soort diploma.

Lees meer

picknick bij Buitenkans

Woensdag 9 mei  hebben we met de hele school bij de zorgboerderij Buitenkans gegeten. Een prachtige locatie met allerlei dieren en een kwekerij. We kregen drinken en allerlei lekkere broodjes die door enkele moeders gesmeerd waren. De kinderen mochten na het eten overal kijken en ook de dieren aaien. Zelfs gingen ze nog even onder de sproeier. Wat boften we met het weer. Vanaf groep 4 gingen de kinderen weer met de fiets terug naar school. Daar kregen we nog een ijsje.  Bedankt team van de...

Lees meer

kapeldag

Woensdag 25 april vond het jaarlijkse onderhoud bij de kapel plaats. Onder leiding van de gemeente werd er afval geprikt, gesnoeid, blad geveegd en houtsnippers verspreid. We kregen van mevrouw Helma Tuenter een korte geschiedenisles over de kapel en Sinderen. Een leuke en leerzame ochtend.

Lees meer

naar atelier Inge

Dinsdag 24 april zijn de kinderen van goep 1-2-3  naar het atelier van Inge Teunissen geweest. Ze werden daat enthousiast ontvangen en mochten een kijkje nemen in het atelier. Daar stonden o.a. schilderijen die Inge gemaakt had en ook  beelden. In de prachtige tuin staat een kas, waar we limonade kregen. Ook daar geeft Inge workshops.  De kinderen konden zich nog even vermaken in de grote tuin.

Lees meer

project kunst: afsluiting

Maandagmiddag 16 april werden alle kunstwerken van de kinderen tentoongesteld. Dit was de afsluiting van de project weken. De ouders en grootouders kwamen de werkjes van de kinderen bekijken. Dat zag er allemaal prachtig uit.

Lees meer

project kunst 3

Dem kinderen zijn ook nog heel druk  geweest met stoepkrijt. Toen er nog wat tijd over was hebben we nog een spelletje gedaan.

Lees meer

project kunst 2

Nog meer foto's van het kunst project

Lees meer

project kunst 1

De kinderen hebben hard gewerkt om hun kunstwerken te maken.

Lees meer