Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep.

project kunst: afsluiting

Maandagmiddag 16 april werden alle kunstwerken van de kinderen tentoongesteld. Dit was de afsluiting van de project weken. De ouders en grootouders kwamen de werkjes van de kinderen bekijken. Dat zag er allemaal prachtig uit.

Lees meer

project kunst 3

Dem kinderen zijn ook nog heel druk  geweest met stoepkrijt. Toen er nog wat tijd over was hebben we nog een spelletje gedaan.

Lees meer

project kunst 2

Nog meer foto's van het kunst project

Lees meer

project kunst 1

De kinderen hebben hard gewerkt om hun kunstwerken te maken.

Lees meer

kunstproject: laatste dag

Vrijdag zijn de zaadbommetjes in de tuin gegooid. En nog met klei, stokjes en aluminium aan de slag. Het was weer een geslaagde dag.

Lees meer

kunstproject: derde dag

Woensdag 11 april hebben de kinderen zaadbommetjes gemaakt. Ze moesten kleipoeder, potgrond, bloemenzaad en een beetje water mengen. Daar balletjes van maken. Die gaan ze vrijdag in de tuin  gooien, zodat daar binnenkort een bloementuin ontstaat.
Daarna mochten ze zelf verf maken van pastelkrijt. Eerst met een steen helemaal fijn maken en roeren met wat plaksel. Er ontstonden mooie kleuren omdat ze kleuren gingen mengen. In de klas gingen de kinderen met deze zelfgemaakte verf schilderen. Het...

Lees meer

kunstproject: groep 1-2-3 tweede dag

Dinsdag 10 april was de tweede keer dat kunstenares Inge Teunissen kwam werken aan de kunstwerken van de kinderen.

Lees meer

klasselunch

Met het lesprogramma KlasseLunch kregen de leerlingen les in het maken van bewuste keuzes voor de middagmaaltijd. Keuzes tussen gezond of iets minder gezond, maar ook keuzes die te maken hebben met duurzaamheid of dierenwelzijn, met cultuur of eetgewoontes, met smaak of porties. Als creatieve opdracht maakten de leerlingen een advertentie voor een gezonde lunch.
Tot slot genoten we op donderdag 22 maart met de hele groep van de gezellige KlasseLunch!

Lees meer

kunstproject: groep 1-2-3

Maandag 9 april hebben groep 1,2 en 3 de eerste kunstles gehad van Inge Teunissen. Het thema is zaadje in de wind. De kinderen mochten drie kleuren mengen tot andere kleuren. Dit vonden ze prachtig. Ze mochten vandaag insecten schilderen zoals vlinders en bijen. Bij de expositie zullen we de schilderijen tentoonstellen.

Lees meer

project: kunst

Het jaarlijkse gezamelijke project is dit jaar kunst. De kinderen maken op allerlei manieren kennis met kunst. Naar kunst kijken en natuurlijk zelf iets maken. Vanaf 9 april heeft kunstenares Inge Teunissen de kunst lessen gegeven. Ook zullen we op 24 april haar atelier bezoeken.

Lees meer