Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep.

museum Kroller-Muller

Groep 4-5-6 is woesndag 28 maart met de bus naar het Kroller-Muller museum geweest.  We hebben daar in de beeldentuin rondgekeken en binnen opdrachten gemaakt bij verschillende schilderijen.

Lees meer

thema boerderij: afsluiting

Dinsdag 27 maart zijn we met de kinderen naar de boerderij geweest. Edward en Marion lieten ons van alles zien. Een pasgeboren kalfje dat de fles kreeg en natuurlijk de andere kalveren. Ook de melkcarroussel waar een koe gemolken werd. Maar het is natuurlijk ook leuk om zelf op de caroussel te staan. En als klapstuk mochten de kinderen in de tractor zitten. De kinderen mochten nog eieren zoeken die ze later mochten opeten. Van Edward en Marion kregen ze nog een puzzeltje,  kleurplaat en kaas....

Lees meer

wordt het lente?

De kinderen zijn weer volop aan het knikkeren. Grote bakken worden meegenomen met de mooiste knikkers. Dinsdag 20 maart was het heerlijk weer dus werd er druk gegraven in de zandbakken en werd er weer gespeeld op het veld. De kinderen hebben de lente in hoofd.

Lees meer

thema de boerderij

Maandag 12 maart zijn we gestart met het thema boerderij. De kinderen mochten spullen meenemen om de hoek in te richten. Waar ze al druk in spelen. Groep 1 en 2 hebben leuke varkens geschilderd en groep 3 mooie dieren getekend. De komende week mogen ze kuikens knutselen.

Lees meer

virtueel T-shirt

In groep 7-8 hebben we een virtueel T-shirt.

Lees meer

finale voorlezen

Donderdag 8 februari mochten 8 leerlingen het tegen elkaar opnemen tijdens de voorleeswedstrijd. Er werd erg mooi voorgelezen en een jury beoordeelde het. Na zwaar beraad kwam het verlossende antwoord. Annefleur uit groep 6 had gewonnen. Ze kreeg een boekenbon met oorkonde en de andere finalisten kregen een beker.

Lees meer

voorronde voorlezen

De eerste week van februari hebben bijna alle kinderen van de klas voorgelezen. Dit ivm de nationale voorleesdagen. De kinderen deden erg hun best en dit allemaal om donderdag 8 februari in de grote voorleesfinale mee te doen. Dan mag van iedere groep 1 kind voor de hele school voorlezen.

Lees meer