Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep.

juffendag

Vrijdag 25 mei hadden we op "De Wegwijzer" onze juffendag. Dat was eigenlijk  onze gezamenlijke verjaardag.  De kinderen hebben de juffen toegezongen op het plein.

Lees meer

picknick bij Buitenkans

Woensdag 9 mei  hebben we met de hele school bij de zorgboerderij Buitenkans gegeten. Een prachtige locatie met allerlei dieren en een kwekerij. We kregen drinken en allerlei lekkere broodjes die door enkele moeders gesmeerd waren. De kinderen mochten na het eten overal kijken en ook de dieren aaien. Zelfs gingen ze nog even onder de sproeier. Wat boften we met het weer. Vanaf groep 4 gingen de kinderen weer met de fiets terug naar school. Daar kregen we nog een ijsje.  Bedankt team van de...

Lees meer

project kunst: afsluiting

Maandagmiddag 16 april werden alle kunstwerken van de kinderen tentoongesteld. Dit was de afsluiting van de project weken. De ouders en grootouders kwamen de werkjes van de kinderen bekijken. Dat zag er allemaal prachtig uit.

Lees meer

project kunst 3

Dem kinderen zijn ook nog heel druk  geweest met stoepkrijt. Toen er nog wat tijd over was hebben we nog een spelletje gedaan.

Lees meer

project kunst 2

Nog meer foto's van het kunst project

Lees meer

project kunst 1

De kinderen hebben hard gewerkt om hun kunstwerken te maken.

Lees meer

wordt het lente?

De kinderen zijn weer volop aan het knikkeren. Grote bakken worden meegenomen met de mooiste knikkers. Dinsdag 20 maart was het heerlijk weer dus werd er druk gegraven in de zandbakken en werd er weer gespeeld op het veld. De kinderen hebben de lente in hoofd.

Lees meer

finale voorlezen

Donderdag 8 februari mochten 8 leerlingen het tegen elkaar opnemen tijdens de voorleeswedstrijd. Er werd erg mooi voorgelezen en een jury beoordeelde het. Na zwaar beraad kwam het verlossende antwoord. Annefleur uit groep 6 had gewonnen. Ze kreeg een boekenbon met oorkonde en de andere finalisten kregen een beker.

Lees meer