Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

groep 7 naar DRU

Vrijdag 20 april is groep 7 naar Ulft geweest naar De DRU - ICER.

Lees meer

koningspelen bij Bettekamp

De kinderen van groep 4 gingen vrijdag 20 april naar de Bettekamp. Daar waren koningsspelen georganiseerd. Eerst kregen de bewoners van de Bettekamp een lijn met vlaggen aangeboden door de kinderen zelf gemaakt. Met veel enthousiasme hebben de kinderen en bewoners alle spelletjes gedaan. Nog een lekkere traktatie en weer terg naar school.

Lees meer

vertelstoel groep 1-2 A

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

vertelstoel 1-2C

Een keer in de week mogen de kinderen iets vertellen op de vertelstoel.  Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

vertelstoel 1-2B

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel.  Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waat het boek over gaat.

Lees meer

groep 1-2B naar de varkensboer

Maandag 16 april ging groep 1-2B naar de boerderij van Helga en André Wikkerink. Daar waren jonge biggetjes geboren.

Lees meer

naar de varkensboer met groep 1-2C

Vrijdag 13 april is groep 1-2C naar de Varkensboerderij van Helga en André Wikkerink geweest. Het was vooral leuk de pasgeboren biggetjes te mogen vasthouden.

Lees meer

afsluiting kunstproject

Vrijdag 13 april werd het project afgesloten met het tentoonstellen van de kunstwerken. Overal in de school was te zien wat door de kinderen gemaakt was in de afgelopen weken. 

Lees meer

kunstproject

Donderdag 12 april hebben de kinderen van groep 5 met Fleur d'Achard zeefdrukken gemaakt. Eerst een tekening, die netjes uitknippen en dan op een linnen tas drukken. De tassen zijn heel mooi geworden.

Lees meer

kunstproject groep 3 laatste

Woensdag hebben de kinderen hun kunstwerken afgemaakt. Dit was de laatste les van Femmie. Nu klaar voor de tentoonstelling

Lees meer