Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

pony's bij groep 1 en 2

vrijdagmiddag 16 maart kwam de moeder van Lukas met de pony's  Frits en Jip op school vertellen over de pony's. Dit in het kader van de projectweek: De Boerderij. De kinderen mochten  de pony's aaien en er zelfs even een stukje op rijden.

Lees meer

nog een keer pauzespelen

De medewerkers van Help Gewoon, buurtsport  hebben ook vrijdag 16 maart weer leuke spalletjes gedaan in de ochtend pauze.

Lees meer

bank in de klas in groep 7-8

Vrijdagochtend 16 maart kwam Emil in groep 7-8 een gastles verzorgen over de bank. er werd een quiz gedaan, waarvan de kinderene o.a. leerde veilig om te gaan met bankpas en mobiel bankieren. De winnaars kregen een 100 euro gum en alle kinderen een spaarpotje.

Lees meer

groep 5 naar kasteel Huis Bergh

Donderdag 15 maart ging groep 5 naar kasteel Huis Bergh. Ze kregen een rondleiding. 

Lees meer

bank in de klas in groep 8

Vrijdagochtend 16 maart kwam Emil van de Rabobank in de groep een gastles geven over de bank. De kinderen deden een quiz over geldzaken en kregen intussen voorlichting over veilig gebruik van bankpasjes, mobiel bankieren enz. De winnaars van de quiz kregen een gum van 100 euro en alle kinderen kregen een spaarboxje.

Lees meer

kasteel Huis Bergh

Dondedag 15 maart ging groep 5 naar kasteel Huis Bergh voor een interessante rondleiding. We kregen bijna  alles van het kasteel te zien, de muntkamer, de wapenkamer, de keuken, de grote zaal maar ook de toren en  de gevangenis.

Lees meer

bezoek van bewoners Den Es

Woensdagochtend 14 maart kwamen enkele bewoners van Den Es in groep 1-2C. De kinderen deden verschillende spelletjes en kregen nog een traktatie.

Lees meer

bank in de klas: groep 6

vanochtend, woensdag 14 maart, kwam er een vader. Hij kwam iets vertellen . Hij had ook een quizje. Het ging over de bank. Hij werkt zelf bij de bank . Vorig jaar kwam hij ook. De winnaars kregen een prijsje die kregen een gum in de vorm van een briefje geld 100 euro . Tigo Nick Thomas en Cristian hebben gewonnen . Aan het eind kregen we allemaal een spaarpotje. Het was super leuk.   Mila

Lees meer

circus acts

De kinderen van groep 5 hebben na goed oefenen dinsdag 13 maart  hun circus acts laten zien.
Er waren veel mooie optredens met acrobatiek, trampoline springen enzovoort.

Lees meer

schaatsen

Vrijdag 2 maart was er nog ijs. Er werd nog even geschaatst op de kleine ijsbaan.

Lees meer