Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

groep 3 naar openluchtmuseum

Donderdag 17 mei zijn de groepen 3, 3-4 en 4 naar het openluchtmuseum in Arnhem geweest. Zij namen daar deel aan het project "brood". De kinderen mochten zelf ervaren hoe vroeger de grond werd omgeploegd, hoe men ging eggen en zaaien. Ook hoe het graankorrels uit de aren werden geslagen met een dorsvlegel en gemalen om daar brood van te kunnen bakken. Dat laatste deden ze ook zelf aan een stok. Er werden heerlijke stokbroodjes gebakken. In een ouderwetse tram werden we rondgereden door het...

Lees meer

met sprongen vooruit

De kinderen van groep 7 hebben aan de kinderen van groep 3  en 3-4 de spelletjes uitgelegd van Met Sprongen Vooruit.

Lees meer

kunstproject groep 3 laatste

Woensdag hebben de kinderen hun kunstwerken afgemaakt. Dit was de laatste les van Femmie. Nu klaar voor de tentoonstelling

Lees meer

kunst: groep 3 naar Mondriaan

Maandag 9 april heeft groep 3, samen met groep 4 (van 4-5) een bezoek gebracht aan Villa Mondriaan in WInterswijk. Ze kregen een opdracht:  van detail van een schilderij het bijbehorende schilderij zoeken.  In deze villa woonde Mondriaan ongeveer 12 jaar. De kunstwerken die we te zien kregen, zijn uit die periode.

Lees meer

kunstproject groep 3 vervolg

Het vervolg op het tekenen was vrijdag 6 april. De kinderen gingen schilderen. De vogel en een grote achtergrond werd geschilderd. Er worden niet alleen kleine kwastjes gebruikt.

Lees meer

kunstproject groep 3

Woensdag 4 april is er in de groep een begin gemaakt met het kunstwerk dat het uiteindelijk moet worden. De kinderen tekenen een vogel.

Lees meer

crea

De kinderen van de groepen 3, 3-4, 4 en 4-5 gingen lekker knutselen met z'n allen. Het voorjaar is begonnen.

Lees meer