Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

kunstproject

Donderdag 12 april hebben de kinderen van groep 5 met Fleur d'Achard zeefdrukken gemaakt. Eerst een tekening, die netjes uitknippen en dan op een linnen tas drukken. De tassen zijn heel mooi geworden.

Lees meer

Museum Kroller-Muller 2

We hebben in de tuin geluncht. Daarna gingen sommige groepen naar buiten, andere naar binnen. Daar werden enkele schilderijen uitgebreid bekeken en opdrachten gemaakt.

Lees meer

museum Kroller-Muller 1

Woensdag 28 maart vertrokken de groepen 5 en 6 met de bus naar het Kroller-Muller museum in het nationale park De Hoge Veluwe, bij Otterlo. Enkele groepen gingen meteen naar de beeldentuin.

Lees meer

rekensprint in groep 5

In groep 5 zijn wij bezig met Rekensprint.
Met Rekensprint oefenen we het automatiseren, het is de bedoeling om sommen zo snel mogelijk en goed op te kunnen lossen. Het is een groot succes in de groep, de leerlingen en leerkrachten zijn enthousiast over het gebruik van Rekensprint.

Lees meer

groep 5 naar kasteel Huis Bergh

Donderdag 15 maart ging groep 5 naar kasteel Huis Bergh. Ze kregen een rondleiding. 

Lees meer

circus acts

De kinderen van groep 5 hebben na goed oefenen dinsdag 13 maart  hun circus acts laten zien.
Er waren veel mooie optredens met acrobatiek, trampoline springen enzovoort.

Lees meer

olympische spelen in groep 5

In groep 5 stonden de Olympische Spelen in de belangstelling: de medaillespiegel werd dagelijks bijgehouden, er werden vlaggen gekleurd van de deelnemende landen, we hebben sporters geknipt en een groepswerk gemaakt van een winters tafereel.

Lees meer

Min 40 Celcius. verslagje van Marijn

Groep 5 had donderdag 9 november bezoek van Bastiaan Niggebrugge. Hij werkt als vrijwilliger bij museum Min 40 Celsius in Varsselder. Hij had een deel van een slagtand en een heupbot van een mammoet meegenomen, een kies van de sabeltandtijger, een versteend stuk hout en stukken vuursteen, waarvan pijlen en messen gemaakt werden. Ook heeft hij laten zien welke dieren er in de ijstijd in ons land leefden. Grote vraag van de kinderen was of zij of hun kinderen nog een ijstijd mee zullen maken........

Lees meer