Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

schoolreis groep 5 en 6

Groepen 5 en 6 zijn 18 juni naar Hellendoorn geweest. Er volgen meer foto's.

Lees meer

Kwatta

Groep 5 en groep 6 zijn vrijdag 8 juni naar de voorstelling van Kwatta in de DRU geweest.

Lees meer

kunst in de hal

Enkele kinderen uit groep 6 hebben  samen met een aantal kinderen uit groep 1/2A nieuwe kunstwerken gemaakt voor de gezamenlijke hal.

 

Lees meer

kunstproject: groep 6 zeefdrukken

Dinsdag 10 april  hebben de kinderen van groep 6 de mooiste afdrukken gemaakt op een linnen tas. Onder leiding van Fleur d'Achard is het prima gelukt.

Lees meer

Museum Kroller-Muller 2

We hebben in de tuin geluncht. Daarna gingen sommige groepen naar buiten, andere naar binnen. Daar werden enkele schilderijen uitgebreid bekeken en opdrachten gemaakt.

Lees meer

museum Kroller-Muller 1

Woensdag 28 maart vertrokken de groepen 5 en 6 met de bus naar het Kroller-Muller museum in het nationale park De Hoge Veluwe, bij Otterlo. Enkele groepen gingen meteen naar de beeldentuin.

Lees meer

paaslunch

Dinsdag 27 maart werd er lekker gegeten in groep 6 van een goed verzorgde paaslunch.

Lees meer

bank in de klas: groep 6

vanochtend, woensdag 14 maart, kwam er een vader. Hij kwam iets vertellen . Hij had ook een quizje. Het ging over de bank. Hij werkt zelf bij de bank . Vorig jaar kwam hij ook. De winnaars kregen een prijsje die kregen een gum in de vorm van een briefje geld 100 euro . Tigo Nick Thomas en Cristian hebben gewonnen . Aan het eind kregen we allemaal een spaarpotje. Het was super leuk.   Mila

Lees meer

min40Celcius

Groep 6 ging dinsdag 30 januari naar Varsselder, naar het museum Min40Celcius. De kinderen leerden over de ijstijd en alles wat er in de Achterhoek in de bodem is gevonden.

Het was heel leuk en vooral leerzaam. Je leerde ook veel van de botten van dieren in de prehistorie Bijvoorbeeld: wolharige mamoet,wolharige neushoorn,oerpaard.
Je moest allemaal opdrachten doen en als je het klaar had dan moest je het laten controleren en dan naar het ganzenbord. 

 

We moesten op school een naam doen en wi...

Lees meer