Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

kunstproject groep 8

Vrijdag 6 april ging groep 8 hard aan het werk. Eerst werden afbeeldingen getekend.  Dar allemaal uitknippen en dan op een linnentas zeefdrukken. Daar komt heel wat kracht aan te pas. Maar alles is gelukt. De resultaten zijn prachtig geworden.

Lees meer

paaslunch

Op dinsdag 27 maart  hebben alle kinderen in de eigen groep genoten van een heerlijk paaslunch.

Lees meer

sociale media in groep 8

Op 27 maart kwam een medewerker van de bibliotheek een gastles geven in groep 8 over Sociale Media. De kinderen wisten er al heel veel van. Vooral kwam ter sprake hoe snel een bericht of foto via de sociale media over de hele wereld verspreid wordt. Om dat te illustreren werd er een foto van een pasgeboren baby uitgedeeld aande kinderen met een kaartje van een media. Er werd nog een bingospelletje gedaan.

Lees meer

klasselunch

Donderdag 22 maart hebben de kinderen van groep 8 een lekkere en vooral gezonde lunch gehad. Deze klasselunch werd aangeboden door Albert Heijn. De  bedoeling van de klasselunch is de kinderen bewust te maken van gezonde producten.

Lees meer

bank in de klas in groep 8

Vrijdagochtend 16 maart kwam Emil van de Rabobank in de groep een gastles geven over de bank. De kinderen deden een quiz over geldzaken en kregen intussen voorlichting over veilig gebruik van bankpasjes, mobiel bankieren enz. De winnaars van de quiz kregen een gum van 100 euro en alle kinderen kregen een spaarboxje.

Lees meer

schaatsen

Vrijdag 2 maart was er nog ijs. Er werd nog even geschaatst op de kleine ijsbaan.

Lees meer

opening fietstunnel

Dinsdag 27 februari ging groep 8 naar de nieuwe fietstunnel onder de Twenteroute voor de officiele opening. Het was de bedoeling dat er bomen geplant zouden worden bij de nieuwe carpoolplaats, maar dat is vanwege de strenge kou uitgesteld. Bij aankomst werden we eerst getrakteerd op warme chocolademelk. Wethouder Henk Hengeveld hield een korte toespraak en verrichte daarna de opening van de nieuwe fietstunnel door als eerste door de tunnel te fietsen.

 

Lees meer

voorleesfeest

Vrijdagochtend 26 januari lazen Styphanie, Lynn en Jylze voor bij de peuters van Hummetje Tummeltje. De kinderen vonden het prachtig.

Lees meer

BAM in de klas

Donderdag 18 jan kwamen Lotte en Dennis van BAM, de Bataafse Aanneming Maatschappij in de klas vertellen over de aanleg van de vernieuwde N18 bij Varsseveld en  de fietstunnel onder de Twenteroute.

Lees meer