Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

vertelstoel groep 1-2 A

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

kunstproject: groep 1-2A

Dinsdag 10 april werd voor de laatste keer gewerkt aan de schilderstukken.

Lees meer

kunstproject

Dinsdagochtend 3 april kwam kunstenares Femmie den Ouden in groep 1-2A. De kinderen gingen aan het werk om een vogel te tekenen/schilderen.

Lees meer

paaseieren zoeken

Dinsdagmiddag gingen de kleuters ook nog paaseieren zoeken. De paashazen hadden de eieren verstopt. Sommige waren heel moeilijk te vinden.

Lees meer

de boerderij

De kinderen in groep 1-2 werken aam het thema De Boerderij.

Lees meer

pony's bij groep 1 en 2

vrijdagmiddag 16 maart kwam de moeder van Lukas met de pony's  Frits en Jip op school vertellen over de pony's. Dit in het kader van de projectweek: De Boerderij. De kinderen mochten  de pony's aaien en er zelfs even een stukje op rijden.

Lees meer

picknick en woordjes schrijven

We hebben weer gezellig gepicknickt in de klas, we hopen dat het snel mooier weer wordt zodat het weer een keer buiten kan.
En de kinderen van groep 2 zijn druk geweest met woordjes schrijven in een schrift. Ze hebben nu al zoveel letters geleerd dat ze er al echte woordjes mee kunnen schrijven.

Lees meer

winter

De laatste week van januari  zijn we ondanks de hoge temperaturen gestart met het thema winter-kikker in de kou. We hebben samen sneeuw proberen te maken van scheerschuim en bloem. En we hebben gekeken hoe het met de bekertjes water in de diepvries was en wat er dan vervolgens gebeurde als we zout en warm water over het ijs goten.

 

Lees meer

constructiemateriaal

Voor de kerstvakantie hebben de kinderen de nieuwe fietsen en stepjes al mogen testen en deze worden inmiddels volop gebruikt.
Maar, er was nog meer nieuw spelmateriaal. Hier een aantal foto's van het nieuwe favoriete constructiemateriaal van dit moment.

Lees meer