Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

kunst in de hal

Enkele kinderen uit groep 6 hebben  samen met een aantal kinderen uit groep 1/2A nieuwe kunstwerken gemaakt voor de gezamenlijke hal.

 

Lees meer

groep 1-2A naar de varkensboer

Maandag 23 april ging groep 1-2A ook naar de varkensboerderij van Helga en André Wikkerink. Daar waren weer pasgeboren varkenstjes te bewonderen en ook even vasthouden.

Lees meer

vertelstoel groep 1-2 A

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

kunstproject: groep 1-2A

Dinsdag 10 april werd voor de laatste keer gewerkt aan de schilderstukken.

Lees meer

kunstproject

Dinsdagochtend 3 april kwam kunstenares Femmie den Ouden in groep 1-2A. De kinderen gingen aan het werk om een vogel te tekenen/schilderen.

Lees meer

paaseieren zoeken

Dinsdagmiddag gingen de kleuters ook nog paaseieren zoeken. De paashazen hadden de eieren verstopt. Sommige waren heel moeilijk te vinden.

Lees meer

de boerderij

De kinderen in groep 1-2 werken aam het thema De Boerderij.

Lees meer

pony's bij groep 1 en 2

vrijdagmiddag 16 maart kwam de moeder van Lukas met de pony's  Frits en Jip op school vertellen over de pony's. Dit in het kader van de projectweek: De Boerderij. De kinderen mochten  de pony's aaien en er zelfs even een stukje op rijden.

Lees meer

picknick en woordjes schrijven

We hebben weer gezellig gepicknickt in de klas, we hopen dat het snel mooier weer wordt zodat het weer een keer buiten kan.
En de kinderen van groep 2 zijn druk geweest met woordjes schrijven in een schrift. Ze hebben nu al zoveel letters geleerd dat ze er al echte woordjes mee kunnen schrijven.

Lees meer