Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

vertelstoel 1-2C

Een keer in de week mogen de kinderen iets vertellen op de vertelstoel.  Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

naar de varkensboer met groep 1-2C

Vrijdag 13 april is groep 1-2C naar de Varkensboerderij van Helga en André Wikkerink geweest. Het was vooral leuk de pasgeboren biggetjes te mogen vasthouden.

Lees meer

kunstproject: groep 1-2C

De laatste keer was dinsdag 10 april. De kunstwerken werden vandaag afgemaakt.

Lees meer

kunstproject 1-2C schilderen

Maandag 9 april hebben de kinderen van groep 1-2C verder gewerkt aan het uiteindelijke kunstwerk. Na het tekenen van de vorige keer, werd er vandaag geschilderd. Ook werd vast een grote achtergrond gemaakt voor het volgende werkje. Lekker met verf 'knoeien' met grote voorwerpen.

Lees meer

kunstkijken in groep 1-2C

De kinderen hebben samen naar verschillende kunstwerken gekeken, van Rembrandt en Vincent van Gogh. Zelf een beetje kleuren mengen is ook best moeilijk. Zit er een kleine 'Mondriaan' in onze groep?

Lees meer

kunstproject 1-2C

Femmie den Ouden kwam dinsdagochtend 3 april ook in  groep 1-2C. De kinderen tekenden een vogel. 

Lees meer

paaseieren zoeken

Dinsdagmiddag gingen de kleuters ook nog paaseieren zoeken. De paashazen hadden de eieren verstopt. Sommige waren heel moeilijk te vinden.

Lees meer

de boerderij

De kinderen in groep 1-2 werken aam het thema De Boerderij.

Lees meer

pony's bij groep 1 en 2

vrijdagmiddag 16 maart kwam de moeder van Lukas met de pony's  Frits en Jip op school vertellen over de pony's. Dit in het kader van de projectweek: De Boerderij. De kinderen mochten  de pony's aaien en er zelfs even een stukje op rijden.

Lees meer

bezoek van bewoners Den Es

Woensdagochtend 14 maart kwamen enkele bewoners van Den Es in groep 1-2C. De kinderen deden verschillende spelletjes en kregen nog een traktatie.

Lees meer