Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

kunst: groep 3 naar Mondriaan

Maandag 9 april heeft groep 3, samen met groep 4 (van 4-5) een bezoek gebracht aan Villa Mondriaan in WInterswijk. Ze kregen een opdracht:  van detail van een schilderij het bijbehorende schilderij zoeken.  In deze villa woonde Mondriaan ongeveer 12 jaar. De kunstwerken die we te zien kregen, zijn uit die periode.

Lees meer

kunstproject in groep 4-5

Donderdag 5 april kwam kunstenares Fleur d'Achard in de groep om met de kinderen een zeefdruk te maken. Eerst moest er een ontwerp gemaakt worden, dat later op een tas werd gedrukt.

Lees meer

Museum Kroller-Muller 2

We hebben in de tuin geluncht. Daarna gingen sommige groepen naar buiten, andere naar binnen. Daar werden enkele schilderijen uitgebreid bekeken en opdrachten gemaakt.

Lees meer

museum Kroller-Muller 1

Woensdag 28 maart vertrokken de groepen 5 en 6 met de bus naar het Kroller-Muller museum in het nationale park De Hoge Veluwe, bij Otterlo. Enkele groepen gingen meteen naar de beeldentuin.

Lees meer

crea

De kinderen van de groepen 3, 3-4, 4 en 4-5 gingen lekker knutselen met z'n allen. Het voorjaar is begonnen.

Lees meer

kasteel Huis Bergh

Dondedag 15 maart ging groep 5 naar kasteel Huis Bergh voor een interessante rondleiding. We kregen bijna  alles van het kasteel te zien, de muntkamer, de wapenkamer, de keuken, de grote zaal maar ook de toren en  de gevangenis.

Lees meer

burgemeester

Een poosje geleden had Luuk uit groep 5, een brief aan burgemeester Otwin van Dijk geschreven. Hij had gevraagd aan de burgemeester of het leuk is om burgemeester te zijn. De burgemeester wilde graag op school komen om hierover te praten.  Op maandagmorgen, 19 februari kwam hij dus eindelijk. Hij werd de school rondgeleid en in groep 4/5 mochten de kinderen vragen aan hem stellen. Luuk mocht zelfs zijn burgemeestersketting om. Het was een leuke ochtend en dat vond de burgemeester ook! 

 

Lees meer