Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

kunst: groep 7-8 zeefdrukken

Maandag 9 april hebben de kinderen van groep 7-8 een zeefdruk gemaakt op een linnen tas. 

Lees meer

sociale media

Op 20 maart kwam een medewerker van de bibliotheek een gastles geven over Sociale Media. De kinderen wisten er al heel veel van. Vooral kwam ter sprake hoe snel een bericht of foto via de sociale media over de hele wereld verspreid wordt. Om dat te illustreren werd er een foto van een pasgeboren baby uitgeddeeld aande kinderen met een kaartje van een media. Er werd nog een bingospelletje gedaan en een video op youtube bekeken.

Lees meer

bank in de klas in groep 7-8

Vrijdagochtend 16 maart kwam Emil in groep 7-8 een gastles verzorgen over de bank. er werd een quiz gedaan, waarvan de kinderene o.a. leerde veilig om te gaan met bankpas en mobiel bankieren. De winnaars kregen een 100 euro gum en alle kinderen een spaarpotje.

Lees meer

schaatsen

Vrijdag 2 maart was er nog ijs. Er werd nog even geschaatst op de kleine ijsbaan.

Lees meer

opening fietstunnel

Dinsdag 27 februari ging groep 8 naar de nieuwe fietstunnel onder de Twenteroute voor de officiele opening. Het was de bedoeling dat er bomen geplant zouden worden bij de nieuwe carpoolplaats, maar dat is vanwege de strenge kou uitgesteld. Bij aankomst werden we eerst getrakteerd op warme chocolademelk. Wethouder Henk Hengeveld hield een korte toespraak en verrichte daarna de opening van de nieuwe fietstunnel door als eerste door de tunnel te fietsen.

 

Lees meer

BAM in de klas

Donderdag 18 jan kwamen Lotte en Dennis van BAM, de Bataafse Aanneming Maatschappij in de klas vertellen over de aanleg van de vernieuwde N18 bij Varsseveld en  de fietstunnel onder de Twenteroute.

Lees meer