Peuteropvang Hummeltje Tummeltje

POV (Peuteropvang) 'Hummeltje Tummeltje' is voor kinderen van 2 tot 4 jaar en VVE (Voorschoolse – en Vroegschoolse Educatie). Peuteropvang Hummeltje Tummeltje werkt met het VVE programma 'Startblokken'. Bij toekenning voor VVE (via het CB) kunt u gebruik maken van een gemeentelijke subsidie voor twee of meer dagdelen peuteropvang. Openingstijden van POV is ma-do en wo-vr 8.30 tot 12.00 uur.

Wij werken samen met kinderopvang Humanitas.

Voor een doorgaande lijn en een goede start op de basisschool hanteren wij verschillende overdracht systemen tussen school en KDV/POV of BSO.
Met ingang van 4 november 2017 zitten Kinderdagverblijf Op Koers, peuteropvang Hummeltje Tummeltje en Buitenschoolse Opvang Ahoy en bassischool Op Koers in hetzelfde pand aan de Oranjestraat te Varsseveld. Voor een video van de opening: klik hier.

Neem ook een kijkje op de Facebook pagina van Kinderdagverblijf Op Koers & BSO Ahoy & POV Hummeltje Tummeltje.