Foto's

Hier vindt u alle beelden van het huidige schooljaar. Selecteer in linkerkolom eventueel de groep. 

verjaardag - spelletjes

Daarna barstte het feest los met spelletjes in en om de school: schatgraven,  touwtrekken, wasophangen,  het nieuwe koekhappen, stoelendans, vis flapperen, torensbouwen en nog veel meer.

Lees meer

verjaardag - in de groep

In de groepen werd gezongen en de cadeautjes aangeboden aan de jarige juffen. 

Lees meer

verjaardag

Donderdag 26 april vierden alle meesters en juffen hun verjaardag. De kinderen kwamen in oranje - rood-wit-blauw - gekleed naar school. De dag werd geopend met het hijsen van de vlag en een dansje op het schoolplein. Daarna gingen de kinderen in polonaise naar de lokalen. Eerst werd gezongen voor de juf,  cadeaus aangeboden en daarna begon het feest. De hele ochtend werden spelletjes gedaan.

Lees meer

maandafsluiting april

Woensdag 25 april werd de maandafsluiting gehouden.

Lees meer

met sprongen vooruit

De kinderen van groep 7 hebben aan de kinderen van groep 3  en 3-4 de spelletjes uitgelegd van Met Sprongen Vooruit.

Lees meer

groep 1-2A naar de varkensboer

Maandag 23 april ging groep 1-2A ook naar de varkensboerderij van Helga en André Wikkerink. Daar waren weer pasgeboren varkenstjes te bewonderen en ook even vasthouden.

Lees meer

groep 7 naar DRU

Vrijdag 20 april is groep 7 naar Ulft geweest naar De DRU - ICER.

verslagje van Enzo en Collin. 
Bij de Dru was het leuk. We werden in groepen verdeeld en we gingen toen naar de Dru. We moesten opdrachten doen (werken in de fabriek). We moesten opdrachten doen voor geld. 
Wij zaten niet bij elkaar in de groep. Enzo's groep heeft 24 cent verdiend en daarmee gewonnen. Toen kreeg Enzo's groep een prijsje, 3D geprint.
Collins groep had 18 cent verdiend.

Lees meer

koningspelen bij Bettekamp

De kinderen van groep 4 gingen vrijdag 20 april naar de Bettekamp. Daar waren koningsspelen georganiseerd. Eerst kregen de bewoners van de Bettekamp een lijn met vlaggen aangeboden door de kinderen zelf gemaakt. Met veel enthousiasme hebben de kinderen en bewoners alle spelletjes gedaan. Nog een lekkere traktatie en weer terg naar school.

Lees meer

vertelstoel groep 1-2 A

Een keer in de week mogen enkele kinderen iets vertellen op de vertelstoel. Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer

vertelstoel 1-2C

Een keer in de week mogen de kinderen iets vertellen op de vertelstoel.  Zij mogen een mooi boek van huis meenemen en dat aan de groep laten zien en vertellen waar het boek over gaat.

Lees meer